2013-05-08 08:55:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Használja ki a szép időt! Kiránduljon!

Napi horoszkóp május 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szakmai előmenetele lehet ma a tét. Sor kerülhet egy döntésre, amin sokban múlik az ön sorsa, további fejlődése. Bármi lesz is azonban a döntés eredménye, ne keseredjen el. Minden út fejleszt: a nehezebb még inkább.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az álmodozásnak egyetlen veszélye van: ha nem fogannak benne tettek, az üres évekre már nem lesz miként visszamerengeni később. Ezért néha nem ártana a tettek mezejére lépnie. A szilárdságot még tanulnia kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jó lenne, ha kicsit foglalkozna végre a testével is. Egy kicsit ellustult az utóbbi időszakban, és ez bizony sudár alakján is nyomot hagyott. Ha ezzel ön is meg a kedvese is elégedett, akkor semmi gond. Ám, ha nem így van…

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jól teszi, ha végre belevág pénzügyei rendezésébe. Csábító ajánlatot kaphat, de ha jobban megnézi, talán nem is oly fényes és értékes az az ajándék. Még az is kiderülhet, hogy aki ad, az sokkal inkább elvesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Karrierje kissé háttérbe szorult az utóbbi időben. Megváltozott a fontossági sorrend: már nem a lét minősége, az igazi egzisztencia, hanem a puszta anyagiasság a cél. Csak ne akarjon mindent a külvilágra fogni. Erről ön is tehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Használja ki a kellemes időt egy kis sétára, kirándulásra azzal, akit igazán szeret. Valaki már régóta ácsingózik önre. Talán érdemes lenne vele megosztania a titkait. Kiderülhet, hogy nagyon is hasonló gondolkodásúak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Talán úgy érzi, valaki túlságosan rátelepedett önre, mintha a vérét szívná. Ne legyen mogorva, csak próbálja meg finoman eltávolítani az életéből. Lehet, hogy ez csak átmeneti érzés, de egy kis távolság jót fog tenn

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A rossz szavakat talán taktikusabb lenne magának megtartani, vagy csak azokkal megosztani kételyeit, akikben száz százalékig megbízik. Nehogy maga fesse fel az ördögöt a falra. A naivitás ebben az esetben helyénvaló lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A tavasz első hetében minden lehetséges: hihetetlen vonzerővel bír, akárkit magába bolondíthat. Azt azért jobb meggondolnia, hogy kivel kezd, ha könnyű kalandra vágyik, ezt illene előre tisztázni. Különben a róka fogta csuka esete foroghat fenn.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Talán senki sem éri önt utol a türelem erényében, most azonban még önt is kihozhatják a sodrából. A világ felszíni jelenségeinek túlértékelése helyett gondoljon inkább arra, ami jó. Egy álma most megvalósítható lehetne!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön a végletek embere lett: hol túl kemény, és szigorúságával mindenkit elijeszt magától, és akkor végleg bezáródik önmagába. Máskor meg túl laza, hajlékony, sodródó, és bármire hajló. Az arany középutat kellene megtalálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jobb lenne, ha elfogadná önmagát olyannak, amilyen. Van, amin változtathat, de van, amin nem. És talán nem is kell. Tudjon különbséget tenni a saját és a mások elvárásai között. Mindig nem felelhet meg a külvilág igényeinek.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: